fbpx Skip to main content

Jedan u nizu članaka koji ćemo pisati za ovaj sveti praznik jeste o najromatičnijim pjesmama. Mnogi naši čitatelji tražili su putem SMS Chat-a na DM-u da ih posavjetujemo koje pjesme su zaista romantične. Donosimo vam listu pjesama koje obavezno moraju biti na vašoj plejlisti za dejt.

1.

Jedna od romantičnijih pjesmama jeste svakako “Seksi Salata” koja može svakako da bude jedna od prvih pjesama vaše plejliste kako bi ste razbili monotoniju između vas.

 

2.

Sljedeća pjesma je jedna od boljih pjesama koju su naši stručnjaci koristili prošlih godina tokom Valentinova. Pored ove pjesme uživajte i uz svijeće i vino. <3

 

3.

Ova pjesma je više za fanove elektro muzike koji žele da uživaju za Valentinovo dok đuskaju u nekom podrumu daleko od očiju javnosti. Vjerujemo da će biti vrela atmosfera između vas dok budete slušali ovo savršenstvo.

4.

Za naše najluđe parove imamo posebnu pjesmu na listi. Kako naši stručnjaci saznaju ova pjesma je bila himna mnogim parovima koji pravili djecu pod raznim svjetlima.

5.

Za sve naše mačo čitače imamo jednu savršenu pjesmu koju možete pustiti i biti okej sa sobom. Ko nije zaplakao uz ovu romantičnu baladu taj nema duše!! Ne znam za vas, ali ja jedva pišem dok slušam uvodnu instrumentalu  i kada Šako počne TIŠEMZATEBE, uh!

6.

Najromatičnija pjesma na ovoj listi je naravno od naše mega popularne pjevačice Ćane. Pjesma je za sve parove koji su u vezi više od 2 dana.

Uživajte u ovaj slatki praznik, slušajte ove pjesme i vjerujte da je vaša ljubav najvažnija.

ljepa_brena

Author ljepa_brena

kroksice, analiziranje tekstova Sandre Afrike i poneki falafel

More posts by ljepa_brena

Leave a Reply

Pratim te, po koraku te znam