fbpx Skip to main content

Seka Aleksić je tolika pravoslavna turbo veličina da je naši stručnjaci već duži niz godina pokušavaju analizirati.

Kako nam javljaju stručnjaci, svaki put kada bi pretražili slike Seke Aleksić na Google-u doživjeli bi nesreću sa očima i prekinuli sa istraživanjem! Napokon, došlo je vrijeme da vam predstavimo rezultat njihovog dugogodišnjeg istraživanja – 7 modnih kombinacija Seke Aleksić zbog kojih smo imali nesreću sa očima!

 

7.

Prva ubitačna kombinacija naše stručnjake podsjeća na vojne akcije koje su se dešavale u Konzumu tokom operacije brašno. Ovaj stav jebanja familije, štikle do neba i nokti od metar samo su neki od razloga zašto nam ova slika priziva noćne more.

 

6.

Ne postoji mnogo odjevnih kombinacija koje nisu ni za ležerni odlazak do šupe, ali zato ova premašuje sva naša očekivanja! Prozirna majica i trenirka uz jedne turbo & rock rukavice može samo Seka da iznese i eventualno preživi!

seka aleksic

 

5.

Kada se i Jing, ali i Jang napiju, dobijete ovu klasičnu kombinaciju za koncerte u raznim dijasporskim salama.

seka aleksic

 

4.

Ako nešto naši stručnjaci vole, to je sigurno onda debeli veliki kaiš koji može da vam posluži jedino ako želite da se objesite nakon što vidite ove bucmaste halke i rese sa jelke. Pored toga đevđir suknja bi mogla bit tema naše diskusije dugi niz godina, ali nema potrebe!

 

3.

Ako ste se nekada zapitali kako izgleda sportski tip janjeta prije nego što ga okrenu na ražnju došlo je vrijeme da  to otkrijemo! Predstavljamo vam janje u njegovom prirodnom okruženju nekoliko minute prije okretanja.

 

2.

Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledala haljina od zavjese iz kuhinje? Seka Aleksić ovom modnom kombinacijom pokazala nam je da ne postoji materijal od kojeg ne može da se skroji haljina! Čak i ako ste u manjku materijala, uvijek možete proširiti dekolte.

1.

Ova turbo slika zauvijek će ostati zapamćena u našoj arhivi, ali i srcima. Nekoliko naših stručnjaka tražili su objašnjenje od policije zbog čega su dopustili Seki Aleksić da na noge stavi teško oružje kojim može da ubije pola kafane? Bilo kako bilo, ove opasne štikle, nabrekli korzet, šorts i skinny halke oličenje su turbo glamura koji je harao 2000. godinama i nikada neće umrijeti!

 

Ako i vi posjedujete modnu kombinaciju Seke Aleksić od koje ste doživjeli nesreću, podijelite je sa nama! 

ljepa_brena

Author ljepa_brena

kroksice, analiziranje tekstova Sandre Afrike i poneki falafel

More posts by ljepa_brena

Leave a Reply

Pratim te, po koraku te znam