fbpx Skip to main content

Sigurno ste se nekada zapitali:”Bože koja je turbo folk pjesma meni predodređena zbog mog horoskospkog znaka”? Upravo zbog toga mi vam donosimo listu koju ste sigurno tražili dugo vremena. Naši stručnjaci su proveli veliki broj noći gledajući u nebo i slušajući Gold Music jutub kanal.

 

OVAN

Ovan je i sam vatreni znak, tako da i nije čudno da je njegova pjesma vodilja upravo pjesma od Ane Nikolić. Baš kao što je Ana i njena pjesma, zbunjujuća, hipnotizirajuća upravo takav je i Ovan.

BIK

Bikovi se smatraju čulnim bićima pa tako i ova pjesma opisuje vaš život. Volite da se dodirujete ali pazite da ne pretjerate na javnim mjestima, čuli smo da su postrožili zakone za seksualne prestupnike.

BLIZANCI

Blizanci su, kako je i opšte poznato osobe sa dva lica. Upravo zbog tih razloga kada je izašla Natašina pjesma većina vas je shvatila da je ova pjesma vaš život. Čuvajte da jedna drugu stranu ne zajebe.

RAK

Rakovi su poznati po tome da su osjećajni, a ova pjesma od Elme Sinanović opisuje njihov život u potpunosti. Treba vam, Boga mi

LAV

Lavovi su vrlo stabilni i jaki. Upravo zbog toga jedina pjesma koja je jaka kao oni jeste Ćanina pjesma.

DJEVICA

Djevice su vrlo radoznale i vole fizičku privlačnost. Ko će bolje to da shvati od Goge Sekulić.

VAGA

Vaga voli cigare i prijatelje. Pjesma sve govori 😉

ŠKORPIJA

Živahnost ovog horoskopskog znaka jedino može da se shvati u nekoj od pjesma Selme Bajrami.

STRIJELAC

Prema ponašanju Strijelac se može odmah uočiti. Upravo zbog toga, znate da strijelac nikada neće biti miran, baš kao ni Maja Marijana.

JARAC

Jarci su poznati po tome da su ozbiljni i pate od melanholije. Upravo to se nalazi u ovoj pjesmi koja je njihova vodilja.

VODOLIJA

Vodolija je osoba koja mnogo polaže u prijateljstvo i mrzi prevarante. Voli da pamti i lako može da otpiše nekog iz svog života. Upravo ova pjesma njihova je vodilja

RIBE

Ribe puno razmišljaju ali na kraju ipak osjećanja pobjede. Misterioznost, pasivnost i osjećajnost baš kao Stoja.

Znamo da vam je ovaj članak pomogao. Nema na čemu 😉

ljepa_brena

Author ljepa_brena

kroksice, analiziranje tekstova Sandre Afrike i poneki falafel

More posts by ljepa_brena

Leave a Reply

Pratim te, po koraku te znam