fbpx Skip to main content

Želite da budete najbolji komentator na web portalima? Vrijeme je da saznate kako!

Komentator web portala jedan je on najčešćih i najneisplativijih poslova kojim možete da se bavite. Njim pokazujete (obično) koliko mrzite nekoga, koliko ne želite nešto ili jednostavno pokazujete da ono što portali pišu nije dovoljno sranje.

Nažalost, komentator na web portalima radi “na crno” te ne dobija zdravstveno osiguranje ni platu, ali, budite realni svakako vam dođe isto i da radite u nekoj firmi na Balkanu tako da opušteno, uz jeftinu kafu iz prodavnice zavalite se u stolicu, upalite vaš pentijum tricu i počnite današnji posao – napisati komentar koji ima najviše plusova ili minusa!

Kako bi napisali *NAJAĆI* komentar na portalu uradite ove korake pažljivo!

#1 Web Portal

Kako bi postali komentator morate pronaći portal koji vam najviše odgovara. uradite ovaj kviz i saznajte za koji portal ste adekvatni!

[wpViralQuiz id=2789]

DA LI ŽELITE DA PIŠETE DEBILNE KOMENTARE?

DA                    DA

SVAKI WEBSITE JE ZA VAS!

Čestitamo pronašli ste svoj web portal!

#2 Nick

Jedan od važnijih stvari koje morate gledati jeste nick koji će vas predstaviti! Dobro pazite jer ćete vi ipak biti poznat osoba ;)))

Primjeri dobrih nickova:

  1. šemsa_bosanka_no1,
  2. zoka_srbin,
  3. hrvat100posto
  4. zadom_jadranka,
  5. dodik_kurac,
  6. jebo_te_alija

Dakle, razmislite koja tema može da bude vaša inspiracija. Da li je to politika i političari? ili je to vaša nacionalnost? Primjeri koje sam dao mogu da vam pomognu ali ih nemojte koristiti jer su oni već vrlo dobro zasupljeni na portalima i tako nećete moći ostaviti dojam da ste novo, svježe meso u prostoru za komentare na portalima.

#3 Gramatika

Nakon što ste odlučili koji nick vam najbolje leži vrijeme je da zaboravite gramatiku. Gramatika vam nikako neće pomoći s tim u vezi je nikako NE smijete koristiti! Rječnike, gramatike, čitanke iz osnovne naložite i tako se lijepo ugrijte dok zaboravljate da ste nekada, nešto od pravopisa i gramatike i učili!

Najvažnija stvar jeste da rječicu ne uz glagole pišete zajedno. tamo đe treba dva j, mećite jedno,,,,itd,,, dakle ne ma potrebe da znate ikakvu gramatiku, važno je neznati.

#4 Članci

Nakon svih ovih vrijednih stvari koje ste uradili vrijeme je da odlučite koju temu treba komentarisati. Što važnija tema to gluplji komentari je moto kojeg treba da se držite!

Primjer dobih članaka koje trebate komentarisati:

(FOTO) Oboren krst neđe u Istočnom Sarajevu

(ŠOK) Izetbegović prnuo u novu kožnu stolicu

(SKANDALOZNO) Dačić rovi nos

Deen više nije Deen nego je Fuad

(FOTO) Sandra Afrika opet pokazala pičku

Ukoliko nađete teme sličnih natpisa odmah članke otvorite i komentarišite! A sad, postanite komentator i uživajte jer jednom sežiwi zarne?!

ljepa_brena

Author ljepa_brena

kroksice, analiziranje tekstova Sandre Afrike i poneki falafel

More posts by ljepa_brena

Leave a Reply

Pratim te, po koraku te znam