fbpx Skip to main content

Sigurno ste se nekada zapitali da li je moguće da čovjek bude hodajuće govno? Upravo zbog toga mi vam donosimo tutorijal koji detaljno objašnjava najvažnije karakteristike i motivaciju za jednog čovjeka da evoluira u govno.

Ljudska govna se obično na prvi pogled ne mogu primjetiti zbog toga budite slobodni i oblačite se kako želite, naši stručnjaci su istraživali i shvatili da se ljudska govna ne mogu fizički poredati, ali razgovor i njihova djela pokažu koji nivo govana jesu.

Da bi ste i vi bili ljudsko govno morate se odlučiti koja vrsta govana će te biti. Postoje četiri vrste govana od toga:

  1. Čovjek kličak
  2. Čovjek balega
  3. Čovjek govance
  4. Čovjek govnetina

Svaka od ovih vrsta govana može da bude interesantna i ugodna za vašu ličnost. Ono što svaka od ovih vrsta ima jeste drugačiji pogled na svijet. U nastavku pročitajte šta svaka od ovih vrsta predstavlja i kako da budete jedna od njih.

Čovjek Kličak

Čovjek kličak je obično vrsta čovjeka koja nije stalno ljudski izmet. ČIKI (skraćenica) je jedna od onih osoba koja ponekad iskaže svoje mišljenje. Čiki obično voli da bude u centru pažnje ali ne želi previše da priča. Čiki obično voli da bude govno preko interneta. Dakle, Čiki pronalazi snagu u serendanju putem interneta gdje skuplja snagu. Čiki možete postati ukoliko ste fanatik religije ili nacionalizma i volite da pišete stvari anonimno.

Čovjek Balega

Čovjek Balega ili ČiBi je malo bolja vrsta govneta od Čiki-ja. Čibi pored toga što voli anonimno da pljuje voli također da ponekad kaže nešto i uživo. Čibi pronalazi snagu u društvu i ukoliko društvo mrzi nešto i on će. Čibi je također poznat kao neko ko pretjeruje u društvu. Evo scene:

*društvo vidi gej osobu*

Društvo: FUJ PEDERČINA, VIDI GA HAHAH

Čibi: JEBEM TI FAMILIJU *gađa kamenom* PEE – DEE – RUU (pjevuši). *dodajte još 50 uvreda jer Čibi voli da prećeruje*

Čibi možete postati tako što ćete dobiti muda kada ste u društvu. Društvena muda su jako popularna ovih dana te ćete primjetiti da je sve više ove vrste ljudsih govana.

Čovjek Govance

Čovjek Govance ili ga Čigi je naprednija vrsta ljudskog govneta. Čigi je malo drugačiji te on ima muda ili kada je sam ili u društvu. Ova vrsta je poznata po tome da se najviše brinu o sebi. Mada, kako su naši stručnjaci do sada vidjeli, Čigi ponekad misli i na druge. Bio je to rijedak slučaj. Ono što najbolje opisuje Čigija jeste konstantno fejk žrtvovanje. Evo situacije:

*Čigi u vezi*

Čigi: Ti mene ne voliš, ja se žrtvujem za nas

Čigijeva ljubav: VOlim te, kako nisi shvatio/la to kada sam ti poklonio/la ogromnog međeda

Čigi: Međed nije dovoljno velik, ti mene ne voliš….

Da bi bili ova vrsta izmeta morate praviti žrtvu od sebe. Što više to bolje. Konstantna depresija i žrtvovanje privući će dovoljno pažnje ali ta pažnja, vama kao Čigiju neće više trebati. Naći ćete drugu žrtvu na kojoj već imati odličan biznis plan žrtvovanja! Srećno!

Čovjek Govnetina

Čovjek Govnetina ili skraćeno Čigo jeste najsavremenija i najmoćnija ljudska vrsta govneta. Prema našim istraživanjima Čovjek govnetina je osoba koja najviše voli da psihički dehumanizuje ostale ljude i tim se hrani. Kao što cvijeće treba sunce, tako i Čigo treba da uništava ljudsku psihu konstantno. Primjeri koje Čigo voli da radi:

Situejšn 1

Čigo: Nemoj da si previše inkonporiran u društvo, previše si na društvenim mrežama

*Čigo za 5 dana napravi sve društvene mreže, zaprati 50000 ljudi*

Čigo: Ali meni to treba, tebi ne. *Čigo nastavi da serenda kako njemu treba*

Situejšn 2

Čigo: Šta će ti oni u prijateljima, nemoj da se družiš sa njima, ogavni su.

*Čigo se sprijatelji sa njima i njihovim prijateljima i prijateljima od tih prijatelja*

Ovo nisu sve situacije, ali su situacije koje se najčešće dešavaju sa Čigom. On je jednostavno takav, duška.

NIje bitno koje govno želite da budete važno je da znate da to želite da budete. Govno možete ispasti na mnogo načina ali najbolje je da se odlučite za jednu vrstu i da znate svoje jačine i slabosti.

Zapamtite: Govno je uvijek žrtva osim kada on napada žrtvu.

 

ljepa_brena

Author ljepa_brena

kroksice, analiziranje tekstova Sandre Afrike i poneki falafel

More posts by ljepa_brena

Leave a Reply

Pratim te, po koraku te znam