fbpx Skip to main content

Naši stručnjaci za pite i horoskop odlučili su da spoje ove dvije, nespojive kombinacije i dobili smo jednu vrlo interesantnu i ukusnu stvar – Pita horoskop

OVAN – PITA OD VIŠANJA

Ovan je vatreni znak koji vlada slatkim pitama. Pravi stručanjaci za pitu ne smatraju ga pitom ali kada vas neko napravi vi se potrudite da im pokažete suprotno.

BIK – KROMPIRUŠA

Bik je zemljasti znak i naravno da će u pitoskopu on biti krompiruša. Vi volite sigurno i stabilno, a to zapravo i dobijate od krompiruše. Osim ukoliko je ne ispečete kako treba i jedete živ krompir ;)))

BLIZANCI – POSNA ZELJANICA

Vi ste jedan od onih horoskopskih znakova tj. pitoznakova koji su inovativni i ne baš previše popularni. Vi ste uskraćeni za

RAK – ZELJANICA

Vi ste prava pita koju svi znaju. Jedinstveni i sočni i opet vas vole. Uživajte i pazite da vas pojedu dok niste uskisli. 🙂

LAV – BUREK

Vi ste pravi Burek! Vatreni ste i bogumi skupi. To nekad može da košta okolinu u smislu da će da im pozli od vas. Zato pazite koliko dajete sebe da ne ubijete nekog od masnoće!

DJEVICA – MASLENICA

Vi ste realni, brižni i spontani. Kao i maslenica. Iako u vama nema ništa vi se trudite da budete dobri i nekada čak i budete. Ali ne mogu svi da vas naprave kako treba!

VAGA – SIRNICA

Vage vole pažnju, ali ne vole previše. Sirnica voli da se voli, ali ne da se prećeruje. Pozliće vam. Vi ste pravo zlato za vegane. (ako nemate jaja ;)))))))))))))) )

ŠKORPIJA – TIKVENJAČA

Vi ste nova pita izmišljena u trenutku kada nije bilo nikakvog drugog povrća. Slični ste Biku jer ukoliko vas ne ispeku dobro vrlo ste neugodni.

STRIJELAC – ĆORA PITA

Vi ste jedna od onih pita za koje ne znaju mnogi ali bogumi kad je probaju oduševe se. Pazite da vam piletina ne bude stara.

JARAC – KUPUŠNJAČA

Vi ste ozbiljni, poslovni i stalno se trudite da izjednačite strane. Kao i kupušnjača. Nju vole samo stari ljudi, popularna bila u ratu. Sada – meeh. Uživajte u slavi dok možete.

VODOLIJA – ŠARENI BUREK

Vi ste jedna od onih osoba koju su ljudi izmisli jer nisu imali dovoljno materijala u ovom slučaju ni mesa ni krompira pa su vas nazvali šareni burek. A i sredite malo vaš ljubavni život, šareni ste.

RIBE – JABUKOVAČA

Vi ste vrlo dobro poznata slatka pita. Nane vas vole jer jedino vas prave! Mmm uživajte u njihovoj pažnji pogotovu kada je vrijeme penzije i kada ima jabuka! Također pazite da ne budete previše slatki ušećerićete se.

ljepa_brena

Author ljepa_brena

kroksice, analiziranje tekstova Sandre Afrike i poneki falafel

More posts by ljepa_brena

Leave a Reply

Pratim te, po koraku te znam