fbpx Skip to main content

Putem metode cipelitis naši astrološki sutručnjaci mogu da vide koji znak je koja cipela- Upravo zbog toga odlučili smo da vas počastimo ovakvom infomacijom. Uživajte dok otkrivate nove dijelove sebe!

OVAN 21. MART-20.APRIL

Ovan je vatreni znak zbog čega jedina cipela koja može da bude u cipeloskopu je Nike Air Max sa pink dezenom. Pazite se, kao što vaš cipeloskopksi znak govori vrlo se upečatljivi i vidljivi te nekad možete da budete previše za ljude oko sebe.

BIK 21.APRIL-21.MAJ

Baš kao što ova klompa i govori, Bikovi vole stabilnost i sigurnost. Nekada previše misle o teorijama zavjere te misle o negativnim stvarima. Nemojte previše trčati puknuće vam koža sa klompe.

BLIZANCI 21.MAJ-21.JUN

Vaša cipela u cipeloskopu je muška sandala. Različita ali često ne u pozitivnom smislu. Znate biti dvolični i mijenjati mišljenje vrlo često. Baš kao i sandala – nekada vas je najbolje ostaviti na tavanu. Sredite se!

RAK 22.JUN-22.JUL

Rakovi, baš kao i Crocsice znaju da budu previše emotivno vezane za nogu i varljive. Kao što crocsice nisu za svaku priliku, također nisu ni vaše emocije. Ne zanosite se i pazite. Ne dajte svakome da vas obuče.

LAV 23.JUL-23.AUGUST

Baš kao i ove gumene čizme, lavovi vole da čuvaju ljude. Tvrdoglavost vas nigdje neće odvesti, osim možda u baru. Nekada ta zaštita može da bude previše za ljude, pripazite – znate da se gumene čizme nose samo kad je kiša….
DJEVICA 24.AVGUST-23.SEPTEMBAR

Baš kako ove čizme govore, vi želite fizičku privlačnost i realnost. Ipak to ne bude baš tako jer svaka druga cura nosi iste čizme i samim tim navodite na pogrešan trag osobe sa kojima ste prisni.

VAGA 24.SEPTEMBAR-23.OKTOBAR

Vaga je, baš kao i ova cipela vrlo često među ljudima ali nije previše sretna znog toga. Vole da raspravljaju o raznim stvarima i obično iskažu svoje mišljenje na najgori način. Pazite da vas se ljudi ne zasite.

ŠKORPIJA 24.OKTOBAR-22.NOVEMBAR

Prevrtljivost je jedna od stvari koje ova cipela vrlo dobro radi. Može da stane u džep, torbu ili na nogu bez problema. Baš kao i škoprija ima mana, ali ako se fokusira na pozitivne stvari može evoluirati u bolju baletanku.Povezana slika

STRIJELAC 23.NOVEMBAR-21.DECEMBAR

Baš kao i Starka na petu, vaša ličnost i ponašanje može da odmah da se prepoznao kao strijelac. Vaša ličnost je vrlo upečatljiva, te kao i starke na petu, nakon nekog vremena vaša kvaliteta opadne. Čuvajte se, zima dolazi.

JARAC 22.DECEMBAR-20.JANUAR

Jarac uvijek pati od melanholije i ozbiljnosti. Baš kao i ova cipela teško ostajete čvrsti na nogama. Pripazite se, kako nam govori cipela, nemojte se igrati između dvije vatre možda se zapalite.

VODOLIJA 21.JANUAR-19. FEBRUAR

Vodolija, baš kao i ove žute buce su nezavisne i ugodne. Ali ne za dugo, naravno. Očekujete da vam se vrate usluge, a ukoliko to ne urade odlazite u udobnost i samoću. Pripazite malo buce izlaze iz mode….

RIBE 20. FEBRUAR 20. MART

Baš kao i ova cipela, ribe su zasebna priča. Vi se romantični, pasivni, depresivni, misteriozni…. Nekada je teško da se tačna situacija sa ribama pogleda jer, baš kao i ova cipela, pogrešni detalji su upečatljivi pa se ostali i ne gledaju. Nemojte nositi ove cipele na Ilidžu.

ljepa_brena

Author ljepa_brena

kroksice, analiziranje tekstova Sandre Afrike i poneki falafel

More posts by ljepa_brena

Leave a Reply

Pratim te, po koraku te znam