fbpx Skip to main content

Želite da uradite tetovažu ali ne znate koju? Donosimo vam 10 najboljih i najpopularnijih tetovaža koje morate imati!
Nadamo se da ćete uraditi jednu od ovih i uživati na plažama Jadranskog mora dok ih budete pokazivali svima!

1. Leptir
Leptir je jedan od najljepših simbola koje možete uraditi kao tetovažu. Možete je istetovirati gdje god želite, na nogu, na butinu, iznad guzice, kod pupka i slično. Pazite samo da vam ne odleti. hehe:)

2. Datum na cvijet
Kako bi pokazali da vam je neko stao naljepši način da to iskažete jeste da istetovirate to na nekom dijelu svog tijela. Naravno, da ne bi izgledalo prazno i ružno stavite i cvijet kako bi se vaš umjetnički pravac ljepše prokazao.

3. Zvjezdice
Ako želite da uradite neke tetovaže koje vaši idoli imaju onda je najbolje da istetovirate zvjezdice. naravno, ako vam je idol Seka Aleksić ili Rijana!

4. Krst
Krst je univerzalan predmet koji je popularan širom svjeta. Njim se iskazuje veća požrtvovnost od samog nošenja drvenog ili srebrenog krsta oko vrata. Osim ovog krst je lijep detalj tokom boravka na plaži. 🙂

5. Zastava
Jedan od najljepših stvari koje možete pretvoriti u tetovažu svakako su i zastave. Zastava predstavlja fantastičan primjer uzornog građana jedne države. Samom tetovažom, naravno, skratite i razne muke kao pitanja npr. Odakle si? Ili ukoliko vas neko pita odakle ste jednostavno skinete majicu i pokažete. 🙂

ljepa_brena

Author ljepa_brena

kroksice, analiziranje tekstova Sandre Afrike i poneki falafel

More posts by ljepa_brena

Leave a Reply

Pratim te, po koraku te znam