fbpx Skip to main content

Nije lako gledati kako se zvijezde poklapaju kako bismo skontali šta tačno horoskop otkriva o Vama! Naši stručnjaci su proveli pet godina analizirajući svaki horoskopski znak kako bi Vam donijeli ove najbitnije informacije koje će Vam sigurno pomoći!

 

OVAN

Osobe sa ovim horoskopskim znakom vole da kuhaju buraniju. Pored buranije njihova najveća strast jeste usisivač. Ne vole da pokazuju njihove najdraže stvari, ali ih nekada možete uhvatiti kako plešu balet sa usisivačem.

 

BIK

Osobe ovog horskopskog znaka veliki su istražitelji. Vole da istražuju kontejnere udaljene od njihovog stanovišta, a ponekad čak istražuju i po kontejnerima u naselju. Ne vole da budu viđeni, ali vole da pokazuju stvari koje nađu kao da su ih kupili.

 

BLIZANCI

Osobe sa ovim horoskopskim znakom su veoma čudne. Vole da rade stvari koje neki ljudi smatraju odvratnim. Jedna od tih stvari jeste dodirivanje prozora jezikom. Ostvarenje sna im je da ližu prozor busa, samo se čuvajte korone.

 

RAK

Osobe sa ovim horoskopskim znakom su misteriozna bića koja vole da ekserima čiste uši. Ponekad nepažljive osobe ozlijede sebe zbog čega ostanu gluhi. Zbog toga je broj gluhonijemih osoba u porastu.

 

LAV

Osobe ovog horoskopskog znaka imaju veliki fetiš prema nošenju japanki. Kožne, plastične, gumene, željezne japanke su nešto čime iskazuju svoju umjetničku stranu. Ponekad se toliko povežu sa japankama, da kada dođe zima obuku čarape sa prstima i nose japanke.

 

DJEVICA

Osobe sa ovim horoskopskim znakom vole da nose štipaljice za veš kao naušnice. Iako, neke štipaljice znaju biti jako neugodne, da mogu izazvati bolove oni i dalje ih nose, kada niko nije kod kuće. Obično nose dvije štipaljice različitih boja. Osim kao naučnice nose ih i kao nadograđene nokte.

VAGA

Osobe ovog horoskopskog znaka imaju fobiju od posuđa. Da, dobro ste čuli od posuđa. Najveći strah imaju od šerpi i smatraju da će ih jednog dana neko zatvoriti u šerpu i da iz nje neće moći izaći. Obično osobe sa ovim znakom vrlo loše kuhaju i ne posjećuju kuhinju tako često.

 

ŠKORPIJA

Osobe ovog horoskopskog znaka su vrlo specifične. Mrze da hodaju. Njihova najveća želja im je da sjede, te da sjedeći rade sve što čine. Obično osobe ovog znaka vole da sjede i razmišljaju o sjedenju.

 


STRIJELAC

Osobe sa ovim horoskopskim znakom vole da slažu drva. Kada moraju da utovare pet metara drva u šupu to rade ponosno. Vole i da mirišu drva i da ih slažu u perfektne linije.

 

JARAC

Osobe sa ovim horoskopskim znakom mrze postere grupe Tokio Hotel. Stalno kupuju časopis Bravo Posteri i kada god nađu poster grupe zalijepe ga na zid i crtaju genitalije po članovima benda, te nakon toga spale taj isti poster.

 

RIBE

Osobe ovog horoskopskog znaka vole da vozaju civare po naselju. Nisu položile vozački, ali civare su im jedno od najboljeg prevoznog sredstva. Nekada se zapucaju u nečiji zid, ali svi razumiju da oni nisu stručnjaci, već vozači civara amateri.

 

VODOLIJA

Osobe ovog horoskopskog znaka vole ejrmaks patike. Ne vole da ih nose, ali vole da ih koriste umjesto običnih vaza za cvijeće. Obično ih stave na komodu pored TV-a, jer tako ističu folorescentno zelenu boju koju ejrmaksice sadrže uz zelene listove cvijeta.

ljepa_brena

Author ljepa_brena

kroksice, analiziranje tekstova Sandre Afrike i poneki falafel

More posts by ljepa_brena

Leave a Reply

Pratim te, po koraku te znam