fbpx Skip to main content

Kada smo odlučili da se posvetimo umjetnosti shvatili smo da postoji jedna osoba koja je majka vuzuelnih umjetnosti Balkana. Njeno ime je, naravno, Vendi Vukelić! Upravo zbog toga donosimo vam 7 fotografija Vesne Vukelić Vendi koje su čista umjetnost. Otvorite svoje umjetničke porive i opustite se.

*Sadržaje za osobe iznad 18 godina ili jednostavno hrabre ljude

 

1. Retrica Vendika

Noga preko noge, cigareta i piće. + Mikrofon! Savšena percepcija super popularne zvijezde. Mikrofon je njen život ali on je ćera da pije i prodaje svoje atribute. Da je Vendi američka ova fotografija bi ušla u top 10 najjačih u holivudu! Jebo lanu del rej!

2. Balkanka Monro

Iako smo i sami svjedoci raznih pokušaja da đevojke budu Merlin Monro samo pravim osobama to ispadne kako treba. Upravo ova slika to i pokazuje! Vendi kao Merlin ili vam ga Balkanka Monro! Nadamo se da je Vučić neće ubiti 🙁

3. Kip ropstva

Na ovoj fotografiji jasno možete vidjeti da je Vendi premašila samu sebe. Ta bol i pokreti ruku i nogu pokazuju pravu umjetnost koju samo posebne osobe mogu imati. Kip ropstva zatočenog u staklu? DAMN DIS IS DEEP

4. Gladni umjetnici

Fotografija “Gladni umjetnici” pokazuje Vendi u najvećoj umjetničkoj reanimaciji. Želja da preživi jača je od umjetnosti te samim tim ova slika je prava umjetnost.

5. Slava čini čuda

Slika koja pokazuje šta slava može da učini čovjeku. Život na viskoj nozi nekada može da vas uništi. Previše je ljudi koji vas mrze! Teško je biti Vendi!

6. Sijam kao Elej

U slavi čovjek je uvijek depresivan, ali kada si popularan možeš i da biraš svoj porok. Baš kao što je ovaj! Moralna gromada Vendi ponovo proživljava svoje djetinjstvo uz čašicu-dvije! Bravo!

7. Izvol’te

Vendi nije sramota! Ona je umjetnica i za nju golotinja ne predstavlja problem! Fotografija se zove izvol’te jer u momentu kada je nastala njoj je dopizdilo da sluša o tome kako treba da pokrije adute!

Vendi je palila i žarila! Nadamo se da će i dalje!

ljepa_brena

Author ljepa_brena

kroksice, analiziranje tekstova Sandre Afrike i poneki falafel

More posts by ljepa_brena

Leave a Reply

Pratim te, po koraku te znam